Wednesday, January 12, 2011

Segmen BEN ASHAARI BUAT BLOGGER BARU (2011)


wargh.. first time nieyh kot Na join segmen yang Bro Ben ni wat.. sebab malam ni macam x ada wat paper sangat.. Bro Ben buat segmen ni untuk blogger2 baru.. yeayh..
Na pun blogger baru tau..
ha? nak join? boleh sajer.. click2 di sini ya..

soalan 1.. kenapa buat blog?

Na buat blog sebab Na suker bercerita n Na suke mmbebel.. nak membebel kat luar dah xder saper snggup nk dengar.. so mmbebel kat blog la.. puas pun puas.. even x der orang baca kan.. hehehe..

soalan 2.. blog yang selalu selalu Na singgah..

Ben Ashaari
(sebab blog ni banyak sokong blogger2 baru mcam Na)


Jejariruncing
(sebab jejariruncing ni kawan mser kem n sebab sker baca blog nyer.. simple n sempoi)




18 comments:

  1. teruskan berblog ye...saya pun baru nak masuk 2 bulan buat blog nih...=)

    ReplyDelete
  2. semoga terus berjaya dalam duni blog eh..

    ReplyDelete
  3. salam kenal...
    singgah dr blog Ben...folo sini jg..81

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dariku - Pembawa Wacana :)

    ReplyDelete
  5. alaaaa.... blog kite x best ke??? x singgah pun...huhuhuhu

    visit...

    happy blogging...
    salam kenalan

    ReplyDelete
  6. wah...kawan dengan awek Apex yer...

    selamat datang ke duni blog...

    ReplyDelete
  7. salam..datang dari blog BA.. dah follow..follow balik nanti yer...

    ReplyDelete
  8. happy bloging...music is life..;huhuh

    ReplyDelete
  9. salam ziarah..
    have anice blog..

    ReplyDelete
  10. sila la bebel..hehe..salam kenal2 ok..dah POLO terus..

    ReplyDelete
  11. Hye,

    Selamat berkenalan.

    Jemput singgah sini:-
    http://mummymodern.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. anna follow . hit me back k . gud luck to you .

    ReplyDelete
  13. salam, singgah kat blog menarik ni...tahniah krn berjaya mjadi pilihan En Ben....

    ReplyDelete
  14. salam singgah dr Blog Abg Ben..
    salam perkenalan ya!
    jemputg dtg ke rumah sy :)

    ReplyDelete
  15. salam ziarah dari blog ben :)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete