Monday, January 17, 2011

..apa di dalam backpack anda..

ok.. tadi nak buat new entry xder idea.. now.. nak join satu segmen dari blogger yang garang? ha? xlah.. heheh.. nk join segmen The Garang la...



if korang nak join click dekat header nieyh or click2 jerk dekat nama dyer.. ok..
now.. nak show off aper yanag wajib ada dengan Na x kre la Na pergi mana2 kan..


ok.. ni lah 4 benda yang wajib ada.. first yang tinggi belakang tuh Pureen baby powder.. memang wajib ada sebab if rasa x selesa like macam panas sangat.. or rasa muka dah sememh ya amat.. bedak ni lah penyelamatnya..
yang kaler hijau tuh.. ala.. confrm2 dah tau.. chewing gum la kan.. brand len Na x layan k.. brand nieyh jerk.. last time maser nak pergi S'pore dengan family pon siap borong ag chewing gum ni takut kat sner x jmper...
the next one is Nano Cooling ball... yang botol tutup besar tuh... sebab Na selalu ada masalah cramp n sakit dada.. so if emergency case kan.. benda ni la yang akan selamatkan...
the next one is yang paling comel n yang paling ketoto dalam pic nieyh.. Vicks inhaler.. sebab Na ni sensetif dengan bau..if ada bau2an yang Na x suker.. Vicks ni lah yang jadi penyelamat... :)


ok itu sahaja.. yang lain.. tidak ada buat masa sekarang...

3 comments:

  1. waw. menarik tu. org selalu bawak gadjet. hehe. thanks btw

    ReplyDelete
  2. hanphone tak bawak ek? kagumnya! hehehehe

    ReplyDelete