Tuesday, January 18, 2011

..pelik tapi benar..

argh.. ingat ag x yang Na join satu segmen dengan lelaki yang garang? ha.. x ingat? ok.. click sini..
dlam segmen tuh dyer ad suh letak pic aper yang selalu di bwak...
ok.. dah tau kan aper yang Na bawak.. ha.. tapi.. yang x puas hati nyer.. awat la dok pertikaikan Na bawak itu or ini.. ok.. now nak explain kasi celar ckit.. :)
bukan marah.. just xnak kasi korang2 conpius tau..

ok.. click kt gambar tuk pengecilan yer..

see.. tengok.. incin The Garang cakap menarik sebab xder gadget..
ok.. first... Na memang bukan jenis yang suker ngat gadget2 nieyh... takat laptop.. tu pon.. Na x kesah ada ke x.. sebab if Na pegi mana2 mesti ada My First Sis or My Second Sis... so... Na x payah bawak laptop Na.. Na just sewa laptop dorang n berukband dorang jerk..
kamera? ho.. Na x reti la nk godek2 kamera besar2 macam incik The Garang nieyh...

nak jawab Huszaini ni lak.. handphone bukan dalam backpack.. handphone Na dalam poket suar.. so x termasuk la tuh....
lagipun Na memang jarang bawak handphone nieyh.. kalau ingat nak bawak.. Na bawak la.. x percaya? tanya Mem Besar.. sebab tu kadang2 Na kena marah dengan family Na sebab susah nak contact Na.. hehehh

so.. uolls jgn la pelik yer.. :)


The Garang

1 comment:

  1. hahaha
    patut lahh. jangan lah marah ye cik na
    hehhe

    ReplyDelete