Thursday, January 13, 2011

..lagi2 bithday..

..happy birthday bro..

..special entry for special person's birthday..
ok.. macam biasa.. if ad birthday dari orang2 yang Na syg n yang Na anggap penting la dalam hidup Na..
Na akan buat entry special untuk mereka2.. kali ni.. birthday abg angkat Na..
nak tau yang mana rupaya abg
angkat Na nieyh?
ok.. cer check
this pic out..

:: ni lah abg angkat Na.. sengal? dyer mmg sengal sikit pun.. heheheh ::

:: jgn mare yer ::

:: hensem? oh no.. he's taken.. x cayer.. check this out lak ::

:: ha.. now cayer x? ::

:: abg Na ni dah berpunya ::

ok2.. back to the birthday story.. yer la.. Na nak kasi hadiah mahal2 pun Na x kejer ag kan.. so.. xperla.. anggap jer la ni hadiah dari Na special buat abg.. heheheh...

ok.. ni ad pic birthday wishing tuk Incin Saiful Safuan nieyh..

:: ni kek bithday untuk Abg.. ha? nak yg betol2? tnggu Na dah kejr.. gaji riban2.. lagi cun dari kek ni pun dah bleyh bagi.. heheh ::

video


lastly... ni special wishes Na untuk

Abg...

:: hope Abg dipanjang umur n dimurahkan rezeki ( nnti bleyh banjer Na.. heheheh )

:: semoga Tuhan berkati hubungan Abg n Kak Tia (kawen nnti Na nk jadi VVIP tau )

:: tahun ni Na x lupa dah nak wish birthday Abg.. dah set reminder awal2 ag tuh ::

:: jaga bakak kakak ipar Na eleok2 tau ::

:: nak cepat dapat anak sedare boleh x? ::

:: majulah sukan untuk negara!! heheheheh


No comments:

Post a Comment