Tuesday, June 19, 2012

...our wedding part1...

holla guys.. lama x post apa2 kan? hurm.. 
alhamdulillah.. Na dah selamat diijabkabulkan dengan pilihan hati Na..
n so sorry sebab macam dah lama gila x update blog kan? entry kali ni adalah entry yang akan dipenuhi dengan gambar.. x penuh mana la.. tp untuk kengkawan komen..
any bride to be yang nak mintak pendapat dialu-alukan.. 
 sorry la yer tnggu pengantin pompuan siap lmbat sikit.. ngeee..

 agak2 muka pengantin lelaki tu muka nervous ker muka excited? :)

 Big Boss sign borang kebenaran wali.. sampai salah sign tuh...

 amanat dari seorang bapa.. eh silap. pertanyaan dari seorang bapa.. (jawab tersipu2 la sangat konon.. padahal excited sampai nak lompat2.)


 khutbah nikah..

 khutbah nikah yang sangat panjang ok...

 lepas 3 kali lafaz nikah.. akhirnya. lelaki yang selama ini digelar kekasih boleh digelar suami pulak.. :)

 ciuman pertama dari seorang isteri..

 pemberian ikhlas dari seorang isteri sebagai tanda dirimu sudah berpunya.. (xda chance yer nak ngorat n dingorat)

 lihatlah betapa pekatnya inai di tanganku ini.. kenapa xda ukir2? sebab saya x suka. mcm ling2 ok..

 ciuman dahi yang penuh dengan kasih sayang dari seorang lelaki yang kini bergelar suami...

 amanat dari seorang bapa.. (jaga anak dyer elok2 ok! hehehehe)
ok.. sampai situjerk tuk entry kali ni.. next entry kita letak pic laen plak yer..

2 comments:

  1. wahhh tahniah

    tatau cite pon

    cmne jdi isteri? seronok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee.. tenkiu2... bz.. x smpt nk bercerita.. :P jd isteri?
      alhamdullillah.. seronok.. :)

      Delete