Wednesday, January 12, 2011

..fon sex..

ok... ni lah entry special yang Na cakap petang tadi..
tajuk memang hot n spicy kan?
kanak2 bawak 18 tahun x bleyh baca tau!!!
hahah.. sebenarnya..
Na nak nyatakan pendapat Na pasal fon sex ni la..
aper itu fon sex?
ok..
ejaan sebenarnya.. phone-sex..
ok.. aper tuh?
yang Na tau la.. fon sex nieyh.. selalunya digunkan oleh manusia2 yang nak melempiaskan nafsu melalui telefon..
nafsu aper? bukan nafsu makan, bukan nafsu sopink dan seangkatan dengannya.. nafsu yang Na maksudnka di sini..
nafsu sex k...
ok.. macam mana diorang buat fon sex ni?
setahu Na la.. dorang just imagine n bercakp ( kalau gner 3G laen la plak cter kan)
ok.. bercakap sambil mengeluarkan bunyi2 macam tengah buat hubungan sex..
aper kesan pada individu?
mungkin individu tertentu yang suka buat fon sex ni dyer rasa puas.. tapi sebenarnya..
menurut pandangan psikologi..
fon sex ni boleh mengganggu kenormalan otak seseorang...
dari sudut hukum Islam...
Na rasa benda ni dah macam berzina kot.. itu pada pandangan Na la kan.. sebabnya?
yang lelaki tu sampai mengeluarkan air mani manakala yang perempuan berkemungkinan besar mengeluarkan air azi dyer.. yer x?
so.. mcam ni x kire berzina ker?
nanti la Na cuba tanyakan pada orang yang pro k.. then Na akan update balik.. tapi buat masa ni.. ini je la pandangan Na..
ok.. kenapa tiber2 Na kelauarkan topik nieyh?
sebabnya...
tgh hari tadi.. ad lah.. manusia yang Na x baper nak kenal.. add Na... so Na approve la.. sjerk.. nk kwan2..
tapi ayat dyer mmg x bleyh blah la.. n yang malang nyer.. Na lupa nak wat print screen msg yng dyer hntar kt fb tuh..
dyer cter dyer kenal sorang kawan Na n penah buat fon sex dengan kawan Na ni..
n dyer ajak Na buat bnda yang sama dengan dyer..
n of course Na say sorry.. x mau la.. gler ke haper..
Na x nak rosakkan pemikiran Na k..
hehehe..
x kisah la tuh.. lagipun Na tau..
ramai kot yang dah biasa buat fon sex ni..
dengan gf/bf memasing..
dengan saper2 jer la kan..
hurm..
tu lah apa yang Na nk share mlam ni... pasal hukum tuh.. Na try check it out with someone yang pandai bab2 hukum hakam ni.. n orang tu bukan Na la kan..
ok yer kawan2.. saper ad pendapat.. bleyh komen2..
kita share pandangan kita masing2...

1 comment:

  1. najwa penah dpt fon call camni dri someone yg x knal.tepon rumah plak tu.mula2 ckp baik2 then start ngan mnda ngarut2 tuh,,that tyme bru form 2.terkejut gak.tapi ble dye start ckp plik2 tuh najwa trus ttp tepon.org camni biasa psiko.
    tapi serious,,that time walaupon x dngr semua bnda yg dye nk ckp tp still effect kt otak,,duk teringt mnd dye ckp.traumatised jap.

    juz kongsi2 story.peace:)

    ReplyDelete